2020-12-24T22:36:48+03:00
Ana Sayfa Spor 24 Aralık 2020 481 Görüntüleme

Sergen canlı yayında pozisyonu izledi ve flaş tepki!

Sergen Yalçın’ın açıklamaları şöyle:

“Basit maç değildi, zor bir maçtı. Ankaragücü iyi mücadele ediyor, savaşıyor, agresifler. İyi oynuyorlar. Soğuk bir Ankara akşamında alınan 3 puan bizim açımızdan çok sevindirici.

“DEVRE ARASINDA ‘MUTLAKA DURAN TOPTAN GOL ATMALIYIZ’ DEDİM”

Kazanmamız gerekiyordu. Rakiplerimizin kazandığı haftada 3 puanla ayrılıp, öndeki grubun içerisinde olmamız gerekiyordu. Bu yönden değerliydi galibiyet. Duran toptan gol attık. Dönem arasında kesinlikle duran toptan atmamız gerekiyor dedim. Duran toplarda çok tehlikeli takımız. Bugün oldu.

“BAZI FUTBOLCULAR DİNLENECEK”

Zor oyundu, savaştık. Basit değil birtakım oyuncular dinlenecek, yoruldular. Düşüyorlar fizik olarak, zor bir periyot yaşıyoruz. Devamı daha da zor olacak. İyi hazırlanmalıyız. Oyuncularımızı iyi değerlendirmeliyiz ki iyi performans verebilsinler. Bu oyun performansa dayanan bir oyun. Bütün oyuncuları getraind tutmalıyız.

‘BEŞİKTAŞ İYİ OYNAMIYOR’ ELEŞTİRİLERİNE CEVAP

Ademtocht Ljajic ve Gökhan Töre 1 ayın üstünde bizimle antrenman yapmıyorlar. Sivas maçına dönmezler. N’Sakala sakatlandı, hali ne bilmiyorum. Farklı oyuncuları, farklı yerlerde oynatmalıyız. Şunlar da insan, sıksık değişmeliler. Onları da kavramak lazım. İyi bir oyun olmadı, beğenilecek bir oyun yoktu ancak kazanmak mühim. Eleştirilere bakıyorum, ilk yarı şu şekilde, ikinci yarı bu tür. Kimse 90 dakika iyi oynayamaz. Büyük takımsan iyi savunursun, mutlaka 1 gol atarız. İyi savunma gerçekleştirmek lazım.

“20 METRE OFSAYTI KALDIRMIYOR, NEYİ BEKLİYOR”

Arkaya atılan topların hepsi ofsayt. Şunlar pozisyon {falan} değil. 20 metre ofsaytı kaldırmıyor, neyi bekliyor.

LARIN’İN POZİSYONUNA SİTEM

Larin’ter attığı golde, daha kafayı vurmadan düdük çaldı. Pozisyon faul mü, değil mie bilmiyorum. Görmem lazım. Bana hakem erken düdük çaldı gibi geldi. Düdük çalınca VAR’a da gidemiyor. Golü veraf, ondan sonra faulse VAR versin faul.

“VAR’A GİTSE GOL OLURDU”

Larin’ter pozisyonu çok faul değil hocam ya. Ankaragücülü oyuncu kısa boylu. Alakası yok. VAR’a gitse gol olurdu. Halis Hoca niye düdük çalıyor, anlamadım. VAR niye var, bunun amacıyla var. VAR’dan faul derlerse gider bakar, iptal edersin. Çok basit düdük. VAR’dan seyret, tekrar veraf. Niye düdük çalıyorsun, VAR var. Gel seyret derlerse gider seyredersin. Anlamadım.

“SİTEMİMİ BELİRTİYORUM TFF CEZA VERİYOR”

Benim tepkim VAR hakkındaki. VAR bunun amacıyla var. Bekle orayı. VAR’dan sezon başından beri lehimize pozisyon yok. Sitemimi belirtiyorum, TFF bana sportmenliğe aykırı hareketten ceza sağlıyor. Var mı sportmenliğe aykırı bir söz?”

İlginizi çekebilir

B.B. Erzurumspor’da kıyım!

B.B. Erzurumspor’da kıyım!

Haberci Android Uygulama
Haberci Android Uygulama