2020-11-13T10:50:48+03:00
Ana Sayfa Spor 13 Kasım 2020 373 Görüntüleme

Kulüpler ve TFF’den tarihi karar geliyor

Kulüpler Birliği ile Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), Covid-19 pandemisi nedeniyle inanılmaz koşullarda oynanan 2020-21 sezonunda bir ilke daha imza atmak üzere…

TFF KARAR VERECEK

TFF ve kulüpler, bugüne dek yalnızca {Ziraat} Türkiye Kupası maçlarında uygulananan ‘A grup listesindeki oyuncu adedi Covid-19 nedeniyle 14’ün altına inerse yarışma ertelenmeyecek; karşılaşmaya çıkamayan grup hükmen yenik sayılacak’ maddesinin, Süper Liggen’den den uygulanması konusu ile ilgili görüş birliğine vardı. Söz hususu düzenlemenin önümüzdeki zamanlarda TFF Idare Kurulu toplantısında görüşülüp karara bağlandıktan sonra yaşama geçmesi bekleniyor.

DÜZCESPOR HÜKMEN YENİK İLAN EDİLMİŞTİ

Ligde bu sezon hatırlanacağı üzere Atakaş Hatayspor’un, Büyükşehir Belediyesi Erzurumspor ve MKE Ankaragücü ile oynaması gereken maçlar, bordo beyazlı takımdaki Covid-19 vakaları nedeniyle ertelenmişti. TFF ile kulüplerin anlaşmaya ulaştığı farklılık kesinleşirse erteleme yapılmayacak; maça çıkmayan grup 3-0 hükmen mağlup ilan edilecek. {Ziraat} Türkiye Kupası 3. turunda Düzcespor, Pendikspor ile oynaması gereken karşılaşmaya Covid-19 vakaları nedeniyle çıkamadığı amacıyla 3-0 hükmen yenik sayılmıştı.

Haberci Android Uygulama
Haberci Android Uygulama