2021-01-20T23:51:39+03:00
Ana Sayfa Spor 20 Ocak 2021 312 Görüntüleme

‘Heyecandan uyuyamadım’

Muslera, Galatasaray’ın, Yukatel Denizlispor’u 6-1 yendiği karşılaşmanın sonrasında, üstünde aşağı yukarı 4 ay evvelce vefat eden annesinin fotoğrafının bulunduğu atletle, yayıncı kuruluşa açıklama yaptı.

Çok zor bir 7 ay geçirdiğini bildiren Uruguaylı opstopping bekçisi, “Sakatlık devresi oldu ve annemi kaybettim. Zor bir periyod geçirdim. Ailem, hocam, grup arkadaşlarım, herkes yanımdaydı. Hep birlikte bugün oynamama karar verdik. Bugün yeniden oynamamın daha iyi olacağını düşündük. Yedi ay sonra yeniden sahalara döndüm. Beklemediğimiz zor bir dönemden çıktık. Bugün güzel bir oyunla yeniden sahalara döndüm. Herkese teşekkür etmek istiyorum.” şeklinde konuştu.

“15-16 YAŞIMDA İLK MAÇIMI OYNAYACAKMIŞIM GİBİ”

Muslera, karşılaşma evvel Arda Turan’ın kaptanlık pazubandını kendine vermesiyle alakalı olarak ise “Arda, aslında çok büyük bir kaptan ve çok büyük bir insan. Galatasaray’ın idolü, efsanesi, onun bana jest yapması kaptanlık bandını vermesi beni olağanüstü memnun etti. Sürekli bana ve bütün takıma yardım olan bir kaptan, onun gibi mühim bir insanın, kaptanın bana bu tür jest yapması beni olağanüstü memnun etti. Bu kadar fazla zaman sonra sahaya dönünce sanki 15-16 yaşımda ilk maçımı oynayacakmışım gibi heyecanlıydım. Dün gece uyuyamadım. Maçı da güzel bir şekilde bitirdik.” diyerek konuşmasını belirtti.

Haberci Android Uygulama
Haberci Android Uygulama