2021-01-08T00:13:07+03:00
Ana Sayfa Spor 8 Ocak 2021 306 Görüntüleme

Galatasaray transferde gözünü karattı

Galatasaray, İrfan Can Kahveci aktarımı amacıyla gözünü kararttı, operasyona başladı.

Teknik patron Fatih Terim’ter kadrosunda görmeyi çok istediği yıldız futbolcu amacıyla hem ilk 11’deki oyuncularını gözden çıkaran hatta kesenin ağzını açan Sarı-Kırmızılılar, iki değişik öneri paketi hazırladı. Bunlardan ilki, Diagne, Emre Akbaba artı 2 milyon euroydu.

Öncelik ile bu öneri üzerinden bir görüşme ve pazarlık gerçekleşti. Sonrasında Galatasaray Idaresi, Diagne artı Luyindama önerisiyle Başakşehir’ter kapısını çaldı. Başkan Göksel Gümüşdağ ve kurmaylarının, bu ikinci teklife daha olumlu yaklaştığı haber edinildi.

İki kulüp arasındaki görüşmelerin, bir uyuşma zemini üstünde devam ettiği ve transferin gerçekleşme ihtimalinin yüksek bulunduğu vurgulanıyor.

Yakın arkadaşları var

Bunun plus mühim sebeplerinden biri ise İrfan Can’ın Galatasaray’lade anlaşmış olması. Terim’ter planlarında mühim bir yer tutan 25 yaşındaki orta saha oyuncusu, bunun yanı sıra Taylan Antalyalı, Oğulcan Çağlayan ve Emre Kılınç’lade da yakın dost. İrfan’ın hem bu isimlerle eş güdümlü oynamak istediği hem kariyerini Fatih Terim yönetiminde bir üst düzeye çıkarmayı amaçladığı kaydedildi.

(Fanatik)

Haberci Android Uygulama
Haberci Android Uygulama