2020-12-18T15:57:37+03:00
Ana Sayfa Spor 18 Aralık 2020 742 Görüntüleme

Fırtına çıkış peşinde! Avcı, İşte Avcı’nın 11’i

Süper Liggen’te 13. haftasında yarın sahasında Çaykur Rizespor’u misafir edecek olan Trabzonspor’da gözler lige çevrildi. {Ziraat} Türkiye Kupası’na ilk maçında veda eden ve ligde den bekleneni veremeyen bordo mavililer, Çaykur Rizespor’u yenik ederek kötü gidişata son vermek istiyor. Medical Park Stadyumu’nda saat 16.00’da başlayacak karşılaşmada hakem Ali Şansalan düdük çalacak.

KADRODA DEĞİŞİKLİKLER BEKLENİYOR

Trabzonspor’da hasta olan Abdülkadir Hayat ile Salih Karvazlı bu maçta forma giyemeyecek. Bunun dışında Diabate, Plaza ve Bilal den alınan kararla kadro dışı bırakıldı. Kupada Adana Demirspor ile oynanan karşılaşmada en uygun 11’ine göre 5 farklılık yapan teknik direktör Abdullah Avcı’nın Çaykur Rizespor karşısında en uygun kadroya dönüş yapması, buna ek olarak sakatlıktan dönen Nwakaeme, Djaniny ve kupa mücadelesinde performansı beğenilen Yusuf’a da bu maçta forma vermesi bekleniyor.

ÇAYKUR RİZESPOR İLE 39’UNCU RANDEVU

Trabzonspor ile Çaykur Rizespor, yarın Trabzon’da oynanacak maçla ligde 39’uncu kez karşı karşıya istikbal. İki grup arasında bugüne kadar oynanan 38 maçta bordo mavililerin 25, misafir ekibin ise 5 galibiyeti yer alır iken, 8 karşılaşmada ise taraflar birbirlerine avantaj kuramadı. Trabzonspor bu maçlarda 81 gol kaydederken, kalesinde 31 gol gördü.

MUHTEMEL KADRO

Karadeniz ekibinin tahmin edilen 11’i şu şekilde: Uğurcan – Serkan, Edgar Ie, Hugo, Marlon- Abdulkadir Parmak, Baker- Yusuf, Ekuban, Nwakaeme, Djaniny

b: Abdülkadir Hayat – Salih Karvazlı (Hasta)

Cezalı: Yok

Haberci Android Uygulama
Haberci Android Uygulama