2021-06-08T11:01:36+03:00
Ana Sayfa Spor 8 Haziran 2021 404 Görüntüleme

Feghouli ve Onyekuru’ya aynı takım talip oldu

Şampiyonlar Ligi’nde iddialı bir kadro meydana getirmek isteyen Olympiakos, sarı kırmızılıların Cezayirli yıldızı Feghouli’yi renklerine bağlamak istediği ifade edildi.

Yunan basını, Olympiakos’un, sarı kırmızılılarla 1 sene daha sözleşmesi tespit edilen Sofiane Feghouli’yi renklerine bağlamak amacıyla butona bastığını yazdı.

31 yaşındaki yıldızı çok isteyen Atina ekibi temsilcilerinin, İstanbul’a gelerek Galatasaray idaresi ile bir görüşme gerçekleştirdiği kaydedildi.

Feghouli’nin maaş yükünden kurtulmak isteyen Galatasaray’ın, oyuncunun aktarmasına sıcak baktığı öğrenilirken Yunan ekibine 3 senelik imza atabileceği ifade edildi.

Bu sezon toplamda sarı kırmızılı formayla 25 maça çıkan yıldız orta saha, 2 gol atıp 4 asist katkısında bulundu.

ONYEKURU’YU DA İSTİYORLAR

Olympiakos’un, geride bıraktığımız sezonu Galatasaray’da kiralık olarak yaşamış ve sarı kırmızılılarla sözleşmesi sona hoogachten Henry Onyekuru’veya talip bulunduğu iddia edildi.

Fransız ekibi Monaco ile sözleşmesi devam eden Nijeryalı kanat oyuncusu amacıyla kulübüyle ilişkiye geride bıraktığımız Atina temsilcisinin, bu aktarımı bitirmek amacıyla olabildiğince hevesli bulunduğu kaydedildi.

Yunan ekibinin, Monaco ile 2024 senesine kadar sözleşmesi tespit edilen 24 yaşındaki kanat oyuncusu amacıyla satın alma seçeneğiyle eş güdümlü bir senelik kiralık öneride bulunacağı ifade edildi.

Dönem arasında Galatasaray’a kiralık olarak gelen Onyekuru, 15 maçta 5 gol atıp 4 den asist yaptı.

(Hürriyet)

Haberci Android Uygulama
Haberci Android Uygulama