2021-10-21T13:09:08+03:00
Ana Sayfa Ekonomi 15 Ekim 2021 295 Görüntüleme

CoinsPaid Tarafından Gerçekleştirilen İşlemlerin Değeri 5,35 Milyar Dolara Yükseldi

TALLİN, Estonya, PRNewswire/ — Tüccarlar ve şirketler için tam donanımlı bir ekosisteme sahip önde gelen bir kripto ödeme sağlayıcısı olan CoinsPaid gerçekleştirilen işlem hacminde bir yükseliş yaşıyor. Kripto işlemci ayrıca bu yıl %500’lük büyüme oranına ulaşarak kripto ödeme işlemlerinde artan talebi kanıtladı.

Gerçekleştirilen işlem hacimleri açısından CoinsPaid bu rakamlara sadece üç yılda (2018’den bu yana) ulaşmayı başarırken, rakip kripto ödeme hizmetlerinden bazıları için bunun gerçekleşmesi yaklaşık on yıl sürdü (BitPay kısa süre önce 10. yıl dönümünü kutladı ve CoinPayments 2013 yılında başladı).

CoinsPaid, ödeme ağ geçidi sektöründe üstel bir büyüme sergileyerek toplam zincir üstü BTC işlemlerinin %5’ini oluşturan popüler bir ödeme hizmetleri kuruluşudur. Bir önceki yıl 1,3 milyar avro olan değeri aşarak bu yıl 2,7 milyar avro kripto değeri (Eylül 2021 itibarıyla) seviyesine ulaştı. Bu yıl gerçekleştirilen işlem sayısı 2020 yılının başından bu yana 11 milyona çıktı.

Şu anda bu yıl içinde faaliyete geçecek işletmeler için B2B ikna yöntemleri seti üzerinde çalışan CoinsPaid, hem yeni başlayanlar hem de 700’den fazla mevcut tüccar için umut vaat eden bazı özellikler duyurdu.

CoinsPaid, tüccarlar ve işletmeler için önde gelen bir çözüm olan ve kripto ödemelerini güvenli ve kolay hale getiren çok yönlü bir finansal ekosistemdir.

CoinsPaid’in misyonu, şirketin küresel kripto para birimi ödemelerini basitleştirme hedeflerinde bir sonraki adım olarak gerçek dünyadaki ticaret ile dağıtılmış finans arasındaki farkı ortadan kaldırmaktır. Bugün zincir üstü tüm Bitcoin işlemlerinin %5’i tamamen CoinsPaid tarafından gerçekleştirilmektedir. Ödeme ağ geçidi şirketinin müşteri tabanında 700’den fazla tüccar ve 6 milyondan fazla müşteri bulunmaktadır.

Haberci Android Uygulama
Haberci Android Uygulama