2021-07-28T07:43:08+03:00
Ana Sayfa Spor 28 Temmuz 2021 120 Görüntüleme

Beşiktaş hazırlık maçında kazandı

Yeni sezon hazırlıklarına İstanbul’da devam Beşiktaş, ilk hazırlık maçında Medipol Başakşehir ile karşı karşıya geldi. Ümraniye Beşiktaş Nevzat {Demir} Tesisleri’nde oynanan karşılaşmaya Beşiktaş; Utku Yuvakuran- Necip Uysal, Welinton, Serdar Saatçı, Rıdvan Yılmaz, Josef den Souza, Salih Uçan, Gökhan Töre, Ademtocht Ljajic, Kevin N’Koudou ve Emniyet Yalçın 11’i ile çıktı. Medipol Başakşehir ise Volkan Babacan – Junior Caiçara, Leo Duarte, Ravil Tagir, Lucas Lima, Tolga Ciğerci, Berkay Özcan, Edin Visca, Peter Zulj, Ömer Ali Şahiner ve Fredrik Gulbrandsen 11’i ile sahada yer aldı. Mücadelenin ilk yarısı golsüz eşitlikle sona erdi.

Kara-beyazlı ekip, 48’inci dakikada Emniyet Yalçın’ın kaydettiği golle karşılaşmada 1-0 öne geçti. Mücadelede diğer gol olmadı ve siyah-beyazlılar, yeni sezon öncesindeki ilk hazırlık maçında sahadan 1-0’lık galibiyetle ayrıldı.

24 Temmuz-4 Ağustos tarihlerinde İspanya’da gerçekleştireceği kampı koronavirüs vakalarındaki artış nedeniyle iptal eden Beşiktaş, ikinci hazırlık maçında 31 Temmuz Cumartesi günü Kayserispor’schuiflade karşılaşacak. Kara Kartal, 3. hazırlık maçında ise 6 Ağustos Cuma günü Süper Liggen ‘ter yeni ekibi Adana Demirspor’schuiflade karşı karşıya istikbal.

Haberci Android Uygulama
Haberci Android Uygulama