2021-05-31T13:58:51+03:00
Ana Sayfa Spor 31 Mayıs 2021 221 Görüntüleme

Beşiktaş Ersin Destanoğlu’nun fiyatını belirledi

Sezonu şampiyonlukla kapatarak Şampiyonlar Ligi’ne direkt olarak katılım hakkı kazanan Beşiktaş’ta, idare dış aktarma işlemi kadar iç transfere den büyük ehemmiyet sağlıyor. Öncelik ile sahip olunan kadronun büyük bir kısmını güvenliğini sağlamak isteyen siyah-beyazlı idare, bu nedenden dolayı Ersin ve Utku’ya önümüzdeki sezon da kadroda yer açmak istiyor.

Utku ile üç yıllık yeni bir sözleşme imzalayacak olan Beşiktaş Idaresi, Ersin ile ilgili ise istikbal olan tekliflere göre karar verilebilecek. 5-6 milyon euro gibi bonservis bedellerinin konuşulduğu bir masada Ersin’i muhakkak vermeyecek olan yönetimdeki birtakım isimlerin, “Bu paraya Ersin’i bıraksak yeni bir kaleci amacıyla tekrar aynı parayı harcamak mecburiyetindeyiz” ifadelerini kullandığı haber edinildi.

Fabri’nin giderken kazandırdığı paranın büyük bir kısmının Karius’a gittiğini konuşan yöneticilerin, Ersin’te 10 milyon euro gibi bir rakamın altına satılmasına soğuk baktıkları bildirildi. Ersin ve Utku’yu grupta tutmak isteyen yönetimin, üçüncü kaleci {olarak daha} deneyimli ve bonservisi elinde olan yerli bir isme sıcak baktığı vurgulandı. Kale konusu ile ilgili geride bıraktığımız yıl riskli olduğu halde mühim kararlar alan Sergen Yalçın, bu hususta tekrar son kararı verecek olan isim olacak.

(Milliyet)

Haberci Android Uygulama
Haberci Android Uygulama