2021-01-04T22:53:16+03:00
Ana Sayfa Spor 4 Ocak 2021 326 Görüntüleme

Ayrılık an meselesi! Beklenmedik paylaşım

Teknik direktör Abdullah Avcı’nın vazifeye gelişi ardından Trabzonspor’da ilk ayrılık an sorunu.

Sözleşmesi sezon sonucunda bitecek olan 36 yaşındaki sağ mond Joao Pereira, sosyal medya hesabından veda gibi paylaşım yaptı.

Portekizli futbolcu yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı:

“Tam 4 sene evvelce bugün, bu harika grup, Trabzonspor ile sözleşme imzaladım. İlk günden beri, bu takımın harika başarılar elde etmesine yardımcı olabilmek amacıyla hier antrenmanda ve maçta elimden gelenin plusteken iyisini yapmaya çalıştım. Belki böylece den Trabzonspor ailesi ve benim ailem arasında sevgi ve saygıya dayalı dayanıklı bir temas yeşermiş oldu.

4 sene evvelce, böylesine bir aşk öyküsü yaratacağımı hiç düşünmemiştim. Hier aşk hikayesinde bulunduğu gibi, inişli çıkışlı anlar olacaktır. Ancak ben Avrupa Ligi’ne katılmak, Türkiye Kupası’nı kazanmak, ligi yeniden kazanmak amacıyla mücadele vermek ve Şampiyonlar Ligi elemelerine katılabilmek gibi çıkışların, inişlerden daha çok olduğunu düşünüyorum.

Geleceğin bizlere önümüzdeki zamanlarda, aylarda, veya senelerde neler getireceğini bilmiyorum. Yalnız; ne olursa olsun, bu grup bu kent ve bu taraftarın kalbimde hep bir yeri olacak.”

Haberin Özeti

Haberci Android Uygulama
Haberci Android Uygulama