2021-02-20T00:40:58+03:00
Ana Sayfa Spor 20 Şubat 2021 578 Görüntüleme

Avcı, F.Bahçe maçı öncesi eksiklerin durumu hakkında konuştu

Süper Liggen’te 26. haftasında Medipol Başakşehir’i deplasmanda 1-0 yenik eden Trabzonspor’da teknik direktör Abdullah Avcı, galibiyet serisine değil oyunu geliştirmeye baktığını ifade etti.

Maçın sonrasında düzenlenen basın toplantısında konuşan Avcı, “Oyunun büyük kısmını topa sahip olarak ve doğru organizasyonlar yaparak oynamak önemliydi. Golü attıktan sonra rakip üstümüze çok geldi. Kağan’ın kurtardığı pozisyon dışında pozisyon vermedik. 7 hafta üst üste kazandık ancak buna hiç bakmıyorum. Oyunu geliştirmeye bakıyorum.” şeklinde konuştu.

Eski takımı Medipol Başakşehir’te ligdeki hali hakkındaki den konuşan Avcı şöyle dedi:

Trabzon şehrinin verilen enerjinin kendilerini mutlu ettiğini kaydeden Avcı, “Trabzon şehrine teşekkür ediyorum. Verdikleri enerji bizi mutlu ediyor. {Verimli} topraklar diyorum, Kağan, Faruk, Abdulkadir Hayat, Abdulkadir Parmak, Uğurcan, Atakan bu toprakların ürünleri. Bunları doğru kullanmamız lazım. Oyuncu kalitesinin beraberinde oyunun niteliği den artınca daha güzel oluyor. Sınırlı sayıda oyuncu olmasına rağmen, sunduğumuz vazifiyeti yapan ve etkin olmak amacıyla gözümüzün içine bakan bir takım var. Bize sağladıkları imkandan kaynaklı başkan ve yönetime teşekkür ediyoruz. Gözümün içine bakan oyuncu grubu var, onlara da teşekkür ediyorum. Bütün dünyanın etkilendiği sıhhat halini sorunlu bir şekilde yaşıyoruz.” değerlendirmesinde bulundu.

“PARÇADAN BÜTÜNE GİDEREK DEVAM ETMEK İSTİYORUZ”

Istikbal hafta oynanacak Fenerbahçe maçı hakkındaki konuşan Avcı, “Ülke olarak sonuca bakıyoruz. Ben gelişimden bahsediyorum. Hier maçı kazanmak amacıyla oynayacağız. İnişler ve çıkışlar olacaktır. Bu neticeler bizi nereye götürür bakacağız. 15 maç daha var. Parçadan bütüne giderek devam etmek istiyoruz.” dedi.

KORONA OLANLARIN DURUMU

Avcı, Fenerbahçe maçı evveli takımdaki koronavirüs kaynaklı eksiklerin son halini paylaştı:

Günümüz maçta Trabzonspor kalesini koruyan 18 yaşındaki Kağan Moradaoğlu’nun performansına da değinen Avcı, “Uğurcan buranın yetiştirdiği bir isim. Erce den iyi bir isim. Arda da buranın genç oyuncularındandı. O da daha evvelce çok genç yaşta forma giymişti. Çok yakışıklı çocuklardan seçmişiz kalecileri. Biz onlara yardım olarak fırsat vereceğiz. Ben Kağan’a yalnızca ‘Bu bir fırsat, baskı altında olma, keyif yap. Bu talih hier vakit gelmez, keyif almaya kattenbak’ dedim. O da keyif alarak oynadı. Kutlama ediyorum kendisini.” şeklinde konuştu.

Haberci Android Uygulama
Haberci Android Uygulama