2021-01-04T22:52:47+03:00
Ana Sayfa Spor 4 Ocak 2021 250 Görüntüleme

Ali Koç’tan transfer müjdesi

Başkan Ali Koç, Recep Tayyip Erdoğan Stadı’nda oynanan Kasımpaşa-Fenerbahçe müsabakasının sonrasında basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Karşılaşmaya dair değerlendirmede tespit edilen Ali Koç, “Sakat oyuncularımız geri geldi yalnız Kovid-19 salgınına yakalanan futbolcular nedeniyle eksiklerimiz vardı. Buna karşın arkadaşlar iyi mücadele ettiler. Ellerinden geleni yaptılar. Doğru istikametteyiz. Bu arma amacıyla sonuna kadar savaşacak, ölümüne mücadele edecek ruha ve grup anlayışına yaklaşıyoruz. Daha gidecek çok yolumuz var. Bu, son günlerde eksikti. Gollü kazanmamıza sevindik. Gol yemememize den 3 puan kadar sevindik. Dönem arası 1-2 dokunuşla istediğimiz noktaya gelebileceğimizi düşünüyorum.” şeklinde konuştu.

Müsabakada 2 pozisyonda VAR düzeneğinin kullanılmamasına reaksiyon gösteren Ali Koç, “Bu maçta VAR’lık 2 pozisyon var. Biri bizim penaltı pozisyonumuz. Plusteken azından VAR’a çağrılmalıydı diye düşünüyoruz. Sonlara doğru Kasımpaşa’nın da penaltısının plusteken azından VAR’a çağrılacak bir pozisyon olduğunu arkadaşlar ifade ettiler.” şeklinde konuştu.

Haberci Android Uygulama
Haberci Android Uygulama