2020-09-11T23:07:45+03:00
Ana Sayfa Spor 11 Eylül 2020 797 Görüntüleme

Yeni golcü Papiss Cisse! ‘Bizi şampiyon yapar’

Aktarma işlemi döneminde resmen şov icra eden ve forvet aktarmasına yönelen Fenerbahçe, Erol Bulut’ın raporu tarafında Zahavi transferini tamamıyla rafa kaldırdı. Vedat Muriqi’yi 20.5 milyon euro bonservis bedeli ile Lazio’ya satan Fenerbahçe’de sürpriz bir isim gündeme geldi: Papiss Cisse.

Alanyaspor ile sözleşmesi sona erdikten sonrasında Anderlecht ve Beşiktaş ile görüşmelerini devam ettiren Cisse, kariyerine Anderlecht’te devam etmek istiyor yalnız istediği sözleşmeyi Belçika temsilcisinden alamıyor.

1,5 MİLYON EUROLUK SÖZLEŞME ARIYOR

Anderlecht’ten 1+1 senelik sözleşme karşılığında 800 bin euro öneri alan Cisse, 1.5 milyon euroluk sözleşme arıyor ve bu talebini yerine getirecek kulüpler ile görüşmelerini sürdürüyor.

DİRSEK TEMASI KURULDU

Fenerbahçe teknik direktörü Erol Bulut ile birlikte Alanyaspor’da uzun bir müddet çalışan Cisse, sarı-lacivertli yönetimin de gündemime geldi. Bu sürem “şampiyon olacak bir kadro” kurarak taraftarıyla da barışmak isteyen sarı-lacivertli idare, 35 yaşındaki Cisse ile dirsek ilişkisine başladı.

EROL BULUT DA SICAK BAKIYOR

Fenerbahçe teknik direktörü Erol Bulut da Cisse aktarmasına sıcak bakıyor ve aktarma işlemi komitesine bu yönde rapor tanıttı. Manchester’da yaşam sürdüren ailesine daha yakın olabilmek adına Belçika’da forma giymek isteyen Cisse’nin sözleşme şartları üstünde görüşen sarı-lacivertli idare, ideal sözleşme zamanı ve ücretini yakalaması halinde Senegalli futbolcuyu ekibine katacak.

“BİZİ ŞAMPİYON YAPAR”

Sarı-lacivertli yönetimin bir alanı Cisse aktarmasına “Bir sürem oynasın, bizi şampiyon yapar” görüşünü savunurken, başka alanı ise Cisse’nin yaşından kaynaklı yandaş tepkisinin olma ihtimalini ve yaratılan pozitif havanın dağılabileceğini koruyor.

Haberci Android Uygulama
Haberci Android Uygulama