2020-09-25T17:25:13+03:00
Ana Sayfa Spor 25 Eylül 2020 323 Görüntüleme

Yok artık! Beklenmedik Adebayor iddiası

36 yaşına gelen ve en son Paraguay’da Olimpia forması giydikten sonrasında özgür halde olan Emmanuel Adebayor amacıyla birbirinden sürpriz iddialar gündeme geldi. The Sun’ın hususi haberine gore West Bromwich’in menajeri Slaven Bilic, aktarma işlemi periyodunun sonuna kadar istediği hamleleri yapamaması halinde daha evvelce Süper Lig’de Başakşehir ve Kayserispor formaları giyen Emmanuel Adebayor’u ekibe katmayı düşünüyor.

Slaven Bilic, Adebayor’un aktarımı adına görüşmeler yürütürken bir diğer sürpriz iddia gündeme geldi. The Sun, oyuncu amacıyla Fenerbahçe ve İtalya’dan birtakım takımların da ilişki durumunda bulunduğunu açıkladı.

Corona virüs krizi sebebiyle Paraguay ekibi Olimpia’dan ayrılan Emmanuel Adebayor’un Gana’daki evinde günde çift idman ile formda kalmış olduğu ve bir geri dönüşe hazırlandığı dile getiriliyor.

HEDEF 100’LER KULÜBÜ

Premier Lig’de şu ana kadar Arsenal, Manchester City, Tottenham ve Crystal Palace formaları giyen Adebayor’un 97 golü bulunmantadır. Golcü futbolcunun West Bromwich ile anlaşarak 100’ler kulübüne girmeyi istediği ifade edilmekte.

Aktarma işlemi devresi bitse dahi özgür oyuncu olarak takıma katılabilecek olması Adebayor transferini avantajlı kılıyor. İlk iki maçta gol atamayan West Bromwich, kenardan bir atılım talihi amacıyla Adebayor’u ekibine katmak istiyor. Samatta’yı aktarma işlemi eden ve forvet hattına bir takviye gerçeklştirmeyi daha hedefleyen Fenerbahçe’nin de oyuncu amacıyla devrede bulunduğu iddia edilmekte.

Haberci Android Uygulama
Haberci Android Uygulama