2021-01-25T08:51:44+03:00
Ana Sayfa Spor 25 Ocak 2021 693 Görüntüleme

Transferde sıcak saatler! Mustafa Muhammed…

Henry Onyekuru’yu kadrosuna katan Galatasaray’ın teknik direktör Fatih Terim’te “İrfan Can’ı, Onyekuru’yu, Mustafa Muhamed’i, Edin Visca’yı istiyoruz”daki Mustafa Muhammed transferinde mutlu sona vardığı iddia edildi. Sarı-kırmızılıların aktarma işlemi listesinde ilk başta bulunan Mustafa Muhammed’te kısa vakit ortamında Galatasaray’a katılacağı kaydedildi

Mısır basınından KORAON’un haberine göre, Galatasaray ile Zamalek aktarma işlemi görüşmelerinde sona geldi ve taraflar anlaşmaya vardı.

BONSERVİS VE SÖZLEŞME BELLİ OLDU

Zamalek Kulübü’nün 48 saat ortamında Muhammet’te konumunu dolduracağını ve 23 yaşındaki futbolcunun Galatasaray’a aktarmasına onay vereceği aktarıldı. Galatasaray’ın 1.5 senelik kiralık olarak kadrosuna katacağı Muhammed amacıyla Zamalek’e 2 milyon dolar ödeyeceği ifade edildi.

ZAMALEK’TEN AÇIKLAMA GELDİ

Diğer yandan, Zamalek Yöneticisi Ashraf Qasim, Galatasaray’ın aktarma işlemi gündemindeki Mostafa Mohamed amacıyla “resmi öneri almadıklarını” belirtti.

Alreeds-Watan’a konuşan yönetici, “Kulübe gelen resmi bir öneri yok, birtakım aracıların sözleri var. Bu husus, bizim açımızdan bundan sonra kapanmış bir konudur.” şeklinde konuştu.

Qasim, oyuncuyla bir görüşme yaparak takıma ve oyununa odaklanmasını istediklerini den ifade etti.

58 MAÇ 35 GOL…

Profesyonel kariyerinde 58 maça çıkan Muhammed, rakip filelere 35 gol bırakmayı başardı. Bu sezon Mısır Premier Liggen’den 2 maça çıkan genç yıldız 2 gol attı. Mısır A Milli Grup formasını 4 kez giyen ancak skor üretemeyen Muhammed’te pazar sayısal değeri 2.5 milyon euro.

Haberin Özeti

Haberci Android Uygulama
Haberci Android Uygulama