1. Haberler
  2. Spor
  3. Jose Soa, Konya’da yok

Jose Soa, Konya’da yok

Fenerbahçe, Süper Lig'in 8'inci haftasında yarın sahasında ağırlayacağı İttifak Holding Konyaspor maçının hazırlıklarını tamamladı.

featured
service
0
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Süper Liggen’te 8. haftasında yarın İttifak Holding Konyaspor’u ağırlayacak Fenerbahçe, hazırlıklarını tamamladı.

Sarı-lacivertli kulüpten oluşturulan bildirimde, Fenerbahçe Can Bartu Tesisleri’nde teknik direktör Erol Bulut yönetiminde yapılan antrenmanın ısınma, koordinasyon ve çabukluk hareketleriyle başladığı ifade edildi.

Ardından 3 gruba ayrılan oyuncuların 5’e 2 top kapma ve pasla sürdürdüğü idmanın, taktiksel ve bireysel çalışmalarla tamamlandığı aktarıldı.

Antrenman sırasında kasığında ağrı hisseden Jose Sosa’nın, çalışmayı önlem hedefli yarıda bıraktığı ve oyuncunun tedavisine başlandığı kaydedildi.

Arjantinli oyuncu, İttifak Holding Konyaspor maçının kadrosundan çıkarıldı.

Hazırlıklarını tamamlayan Fenerbahçe, kampa girdi.

Jose Soa, Konya’da yok
+ - 0

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haberci 7/24 ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin