2020-10-13T08:19:40+03:00
Ana Sayfa Spor 13 Ekim 2020 599 Görüntüleme

Rodrigues’te sıcak saatler: Sözleşmesini feshetmeye hazırlanıyor

Fenerbahçe’den gündeme gelen Garry Rodrigues hususu kısa bir müddet ortamında çözüme kavuşacağa benziyor. Sarı-lacivertlilerin göndermek amacıyla çaba harcadığı Yeşil Burun Adalı futbolcuda yeni bir ilerleme yaşandı.

Sporx’te bulunan habere göre, Ofschoon Ittihad’a dönme olsılığı den tespit edilen 29 yaşındaki futbolcuyla alakalı son gelişmeyi Arap gazeteci Muhammed Ofschoon-Bakiri, verdi. Ofschoon-Bakiri, şahsi Twitter hesabından paylaştığı haberde Suudi ekibinin oyuncunun Fenerbahçe’deki kontratını feshetmesini beklediğini yazdı.

SÖZLEŞME FESHİ MASADA

Bakiri bunun dışında Ofschoon Ittihad’ın yıldız oyuncuyu geri istediğini yalnız Fenerbahçe’nin “kiralık anlaşmasını feshetmesini” beklediğini kayıt etti.

Ofschoon-Bakiri açıklamasında, “Rodrigues, Ittihad ile 4,5 senelik sözleşme imzaladı ve yarım sezon oynadıktan sonra 2 yıllığına kiralandı. 1 senelik daha kiralık anlaşması var. Kulüp, Türklerin sözleşmeyi feshetmesini ve haklarından vazgeçmesini bekliyor. Ardından geri dönüş gerçekleşecek.” şeklinde konuştu.

EROL BULUT: “HER ŞEY GERÇEKLEŞEBİLİR “

Fenerbahçe Teknik Direktörü Erol Bulut, geçen zamanlarda Garry Rodrigues hakkındaki konuşmuştu.

Rodrigues’ter durumunun şimdilik netleşmediğini ve grupta kalırsa oyuncuyu değerlendireceklerini kaydeden Bulut, “Rodrigues, Fenerbahçe’nin futbolcusu, 1 sene daha sözleşmesi var. Son haftalarda küçük tefek sakatlıklar yaşadı, değerlendiremedik. Önümüzdeki süreçte o da takıma en uygun şekilde uyum sağlayacak ve gelişen süreçte değerlendirme düşüncemiz var. Aktarımı den söz hususu, 1-2 öneri var gelen. O da kendince değerlendirecek. Burada mühim olan Fenerbahçe, kulübün menfaatleri tarafında hier şey gerçekleşebilir.” ifadelerini kullanmıştı.

Rodrigues, geçen sezon forma talihi bulduğu 29 maçta dört gol ve altı asist üretmişti.

Haberci Android Uygulama
Haberci Android Uygulama