2021-01-10T23:34:25+03:00
Ana Sayfa Spor 10 Ocak 2021 397 Görüntüleme

Okan Buruk’tan flaş Fatih Terim sözleri

Süper Liggen’te 18. haftasında deplasmanda MKE Ankaragücü’nü 2-1 yenik eden Medipol Başakşehir’te teknik direktörü Okan Buruk, İrfan Can Kahveci ve Edin Visca’nın diğer takımlara transferleriyle alakalı kendilerine gelen bir önerinin olmadığını ifade etti.

Okan Buruk, karşılaşmanın sonrasında düzenlenen basın toplantısında iki futbolcunun aktarma işlemi haliyle alakalı değerlendirmelerde bulundu.

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim futbolcularıyla alakalı açıklamalarının hatırlatılması üstüne Okan Buruk, şunları kayıt etti:

Hier camiaların birbirine yakın olduğunu söyleyen Buruk, “Fatih hoca da çok sevdiğimiz birisi. Sayın Galatasaray Başkanı da öyle. Onların, kulüplerin konuşmaları oluyordur. Fenerbahçe den Beşiktaş da belki başka kulüplerden den başkanımıza gelen konuşmalar bulunmaktadır. Kesinlikle ki kulübün fikiri mühim burada.” şeklinde konuştu

Karşılaşmayı da değerlendiren Okan Buruk, iki takımında sahaya kazanmak amacıyla çıktığını anlatarak, “Son haftalarda Ankaragücü’nün çıkışını biliyorduk. Genellikle iç sahadaki performansları iyiydi. Yeni hocalarıyla yükselişe geçmişlerdi. Zor bir deplasmandı. Biz bazı zamanlar kendi oyunumuzu meydana koyduk ve o bölümlerde avantaj kurduk. Bazı zamanlar da onların oyununa mağlup düştük. İkinci yarının başında Demba Ba’nın girişiyle önde stap istasyonumuz iyi oldu ve o seksiyon iyi oynadık Maçın son alanında kazanma merkezli oynadık. Rakibe beraberliği bulma talihi da verdik. Daha iyisi yapmamız gerekiyor. Ne olursa olsun öndeyken koruma talebi var. Kendi niteliğimizi daha iyi meydana koymalıyız. İki galibiyet üst üste psikolojik olarak iyi geldi.” şeklinde konuştu.

Haberci Android Uygulama
Haberci Android Uygulama