2021-07-28T07:43:17+03:00
Ana Sayfa Spor 28 Temmuz 2021 275 Görüntüleme

Fenerbahçe sorusuna yanıt

Maçın oynanacağı Başakşehir Fatih Terim Stadı’nda düzenlenen basın toplantısında konuşan Schmidt, “İlk maçta iyi civarda oynadık. Avantajlı başladık. Seyircimizin önünde oynadık. Bu bizim açımızdan bir avantajdı. Kutlamanın süreyi değil bir maç daha var. Fatih Terim mühim bir teknik adam. Şimdi bu maça odaklanacağız. Kazanmak amacıyla elimizden geleni yapacağız. İlk 11’i henüz açıklamayacağım. Geride bıraktığımız maçtaki 11’dennenboom memnundum. Yedeklerden den memnunum. Onlara da talih verebilirim.” şeklinde konuştu.

Takımdan giden oyuncuların sorulması üstüne Schmidt, “Amaçlarımız var. Bu hedeflerimize odaklanıyoruz. Aktarma işlemi döneminde kalan ve gidenler oluyor. Kalanlarla yeni gelenlerin adaptasyonuna konsantre oluyoruz. Bunun bir problem olacağını düşünmüyorum.” şeklinde konuştu.

Schmidt, Fenerbahçe’dennenboom kendine öneri gelip gelmediği yönündeki bir soruyu, PSV Eindhoven’da mutlu olduğunu ifade ederek cevapladı.

Basın toplantısına katılan PSV Eindhovenlı futbolcu Olivier Boscagli ise “İlk maç 5-1 bitti ancak o ilk adımdı. Sonuç olarak bir maç daha oynanacak. Galatasaray mühim bir grup. Yarına hazır olacaklarını düşünüyorum ancak biz den hazır olacağız.” diyerek konuşmasını belirtti.

Haberci Android Uygulama
Haberci Android Uygulama