2020-11-16T13:34:23+03:00
Ana Sayfa Spor 16 Kasım 2020 454 Görüntüleme

Erol Bulut’tan beklenmedik karar

Sezonun aktarma işlemi şampiyonu Fenerbahçe, üst üste gelen galibiyetlerin sonrasında ligde den erkenden şampiyon ilan edilmişti yalnız Kadıköy’den alınan Konyaspor yenilgisinin sonrasında genç hoca çıkardığı on bir ve yaptığı farklılıklar yüzünden amaç tahtasına oturtuldu.

Yanlışlardan ders çıkarmayı bilen bir grup olduklarını dile getiren Erol Hoca “Başından beri hep temkinli konuşuyorum. Gerçek Fenerbahçe’nin şimdilik daha meydana çıkmadığını söylüyorum. Bir iki galibiyetle şampiyonluk gelmeyeceği gibi bir yenilgiyle den lige havlu atacak değiliz” ifadelerini kullandı.

SİNAN GÜMÜŞ GÖREVE

Ellerinde alternatifli bir kadro olduğunu dile getiren Bulut, peşi sıra yaşanan sakatlık ve hastalıkların uzun liggen maratonunda beklenilen bir şey olduğunu söyledi. Erol Hoca, koronavirüse yakalanan Valencia’nın yerine Gençlerbirliği maçında Sinan Gümüş’ü monte etmeye hazırlanıyor.

Sakatlıkları sebebiyle takımdan ayrı olan ve dün Karagümrük’le oynanan hazırlık karşılaşmalarında forma giyemeyen Sosa, Samatta ve Tolga Ciğerci’nin bugün takımla eş güdümlü çalışmalara katılımı bekleniyor. Bunun yanında Bulut’un plus büyük endişesi milli oyuncuların sakatlanması.

Haberci Android Uygulama
Haberci Android Uygulama