2020-06-30T09:08:31+03:00
Ana Sayfa Ekonomi 30 Haziran 2020 295 Görüntüleme

Emlak Konut’tan Gebze’de hemen teslim konut fırsatı

Emlak Konut GYO, ‘Hayallerini Erteleme Türkiye’ sloganıyla gayrimenkul pazarında bir ilke daha imza attı. Türkiye ekonomisine güvenin bir göstergesi olarak Emlak Konut GYO’nun yaşama geçirdiği avantajlı kampanya vasıtası ile yüzde 5 peşinatla ve yüzde 10 indirimle ev sahibi olmak olası. Üstelik taksit ödemeleri üçüncü senede başlıyor. Sınırı olan bir müddet devam edecek bu avantajlarla isteyen hepimiz yaşamın başladığı Gebze Emlak Konutları 3’te yeni dairelerine anında kavuşuyor.

ÇOCUKLARA ÖZEL ALANLAR

Her gereksinime makul daire tiplerini yeşilliklerle bezeli peyzaj düzenlemesiyle biraraya getiren ‘Gebze Emlak Konutları 3’ projesi; toplumsal alanları, 7/24 emniyet hizmeti, açık ve kapalı otoparkıyla ev sahibi olmak isteyenlere bir evden çoğunu sunuyor. Proje, çocuklar amacıyla hususi olarak geliştirilmiş oyun alanları, oturma alanları, süs havuzları, yeşillikler içindeki yürüyüş ve spor alanlarıyla yaşamın bütün renklerini birlikte sunuyor.  

1955 DAİRE, 35 ADET TİCARİ ÜNİTE

Konforlu bir hayat amacıyla her detayın düşünüldüğü Gebze Emlak Konutları 3, toplam 1955 daireye ve 35 tane ticari üniteye haiz. Kapalı ve açık balkonlarıyla 4+1, 3+1 ve 2+1 tarzında daire seçeneklerine bulunduran Gebze Emlak Konutları 3, Osmangazi Köprüsü’ne 20 kilometre, Şimal Marmara bağlantı yoluna 10 dakika, Sabiha Gökçen Havaalanı’na 30 dakika ve İstanbul’a ise 40 dakika uzaklıkta bulunmantadır.  

19 GÜNLÜK KONUT KREDİSİ, 2019’UN TAMAMINI GEÇTİ 

Ay başlangıcında döneme alınan düşük oranlı kredi kampanyası vasıtası ile 19 günde 2019’un tamamından daha sık konut kredisi kullanıldı. Geride bıraktığımız sene 10.6 milyar lira yükselen konut kredi bakiyesi, 1-19 Haziran’da, bu rakamın yüzde 8.5 üstünde, 11.5 milyar lira yükseliş gözler önüne serdi.

HAZİRAN REKORU GELİYOR

İnder Idare Kurulu Başkanı Nazmi Durbakayım, “Hususi bankalar da aynı faiz oranlarıyla kredi vermeli. Bu şartlarda senelik 1.5 milyon adedin üstüne kolaylıkla çıkarız” dedi. Coldwell Banker Türkiye Ülke Başkanı Gökhan Taş ise, “Bütün zamanların haziran konut satış rekorunun kırılması yüksek olasılık” şeklinde konuştu. Zelzele Güçlendirme Derneği Başkanı Sinan Türkkan da, “Acilen düşük oranlı konut güçlendirme kredisi çıkarılmalı. Bu hususta da bir kampanya başlatılmalı” dedi.   

Haberci Android Uygulama
Haberci Android Uygulama