• İmsak
  • Güneş
  • Öğle
  • İkindi
  • Akşam
  • Yatsı
  • SONRAKİ NAMAZA KALAN SÜRE 00:00:00
İMSAKİYE 2025 -
  1. Haberler
  2. Ekonomi
  3. Art arda ek ödeme geliyor… Emekliye üçlü kazanç!

Art arda ek ödeme geliyor… Emekliye üçlü kazanç!

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk, yaklaşık 12 milyon emeklinin Kurban Bayramı ikramiyelerinin 17-29 Temmuz tarihlerinde ödeneceğini açıkladı.

featured
service
0
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bakan Selçuk, yapmış olduğu yazılı bildirimde, emekli ve hak sahiplerinin değişik tarihlerde bankaya giderek mağduriyet yaşamaması amacıyla Kurban Bayramı ikramiyelerinin emekli aylıklarıyla hesaplara yatırılacağını açıkladı. 

Buna nazaran;

SSK’lı emekliler zamlı temmuz aylıklarıyla Kurban Bayramı ikramiyelerini 17-26 Temmuz tarihleri içinde,

Bağkur’lu emekliler ise 25-28 Temmuz tarihleri içinde, aylık ödeme günlerinde alacak.

Emekli Sandığı kapsamında olan vatandaşlar; temmuz ayı zam farkı, ağustos aylığı ve Kurban Bayramı ikramiyelerini tek seferde alacak. {Ziraat} Bankasından her ayın 1. ve 2. gününde aylıklarını alanlara 28 Temmuz’da, 3. 4. ve 5. gününde aylıklarını alanlara da 29 Temmuz’da ödemeler gerçekleştirilecek. Aylıklarını başka bankalardan alan emeklilere 28 Temmuz’da ödeme yapılacak.

Art arda ek ödeme geliyor… Emekliye üçlü kazanç!
+ - 0

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haberci 7/24 ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin