2020-11-04T00:04:41+03:00
Ana Sayfa Spor 4 Kasım 2020 391 Görüntüleme

Durumu kritik… Maradona, beyin ameliyatına giriyor

Dünya futbolunun yaşam sürdüren ismi Arjantinli Diego Armando Maradona, beyindeki bir pıhtı sebebiyle acil olarak Türkiye saati ile 02:00’den beyin ameliyatı olacak.

60 yaşındaki yaşam sürdüren efsane, anemi ve depresyon nedeniyle hastaneye kabul edilmişti. Yalnız Maradona’nın beynin damarında pıhtı nedeniyle acil ameliyata alınmasına karar verildi.

Maradona’nın hayranları, haberi alır almaz {hastane} önüne akın etti ve Arjantinli isme yardım verdi.

Geride bıraktığımız Cuma 60 yaşına giren Maradona, takımı Club den Gimnasia y Esgrima Schuiflade Plata’nın Patronato’ya karşı oynadığı maçta kulübede yer aldı yalnız maç başlar başlamaz stadyumdan ayrıldı. 

Maradona’nın stattan ayrılmasının sonrasında yardımcı antrenör Sebastien Mendez takımın başına geçti ve Arjantinli efsanenin öğrencileri maçı 3-0 kazandı.

Son olarak 30 Ekim’den oynanan Club den Gimnasia y Esgrima Schuiflade Plata ile Patronato arasındaki maçı takip eden Arjantinli efsane, bu tür görüntülenmişti. (üstte)

Sporx’te Arjantin basınından aktardığına göre, eski futbolcuda koronavirüs şüphesinin olmadığı {belirtilirken}, Maradona’nın özel hayatında zor günler geçirdiği kaydedildi. Plusteken büyük hedefinin bütün çocuklarını bir araya getirerek yaşam sürdürmek bulunduğu ifade edilen Maradona’nın, yaşanan sorunlu sürecin oluşmasında kız kardeşinin kocasının ağustosta hayatını kaybetmesinin den etkili olabileceği vurgulanıyor.

Diğer yandan Maradona’nın bir dizinde sorun yaşadığı ve yürümekte zorlandığı belirtilmişti…

Maradona, 2019’un Eylül ayından bu yana Arjantin’te Gimnasia Schuiflade Plata’nın teknik direktörlüğünü yapıyor.

NAPOLI’DEN MARADONA’YA DESTEK PAYLAŞIMI

#FuerzaDiego �� pic.twitter.com/9KSupxR1hJ

Haberci Android Uygulama
Haberci Android Uygulama