2021-05-03T08:52:46+03:00
Ana Sayfa Spor 3 Mayıs 2021 188 Görüntüleme

Beşiktaş’tan şampiyonluk kupasıyla ilgili açıklama

Kulüp doğrultusundan oluşturulan açıklama

“Süper Liggen 2020-21 sezonunun bitimine üç hafta kala 81 puanla önder konumda tespit edilen Futbol A Takımımızın, ligin 40. haftasında Türk Telekom Stadı’nda Galatasaray ile oynayacağı maçın sonucunda meydana çıkacak puan haline göre şampiyonluğunu ilan etmesi durumunda şampiyonluk kupasını Türk Telekom Stadı’nda kaldırmak suretiyle Türkiye Futbol Federasyonu’na müracaatte bulunacağımız şeklinde basın yayın organlarında bulunan haberler gerçeği yansıtmamaktadır.

Camiamızın henüz plusteken büyük beklentisi, etkin performansıyla haklı bir şekilde ligin zirvesinde bulunan Futbol A Takımımızın bir an öncesinde şampiyonluğunu ilan ederek milyonlarca sevenini bir kez daha gururlandırmasıdır.

118 yılık şerefli mazimizden aldığımız Beşiktaşlılık duruşumuzun bir gereği olarak hiçbir rakibimize katiyen saygısızlık yapmayız.

Beşiktaşımız şampiyonluğun plusteken büyük adayıdır yalnız liggen şimdilik bitmemiştir. Oynanacak üç maçımız daha bulunmaktadır.

Şampiyon olduğumuz süre, kupamızı hiel ettiğimiz şekilde ve hiel ettiğimiz yerde kaldırmak plusteken natural hakkımızdır.

Saygılarımızla”

Haberci Android Uygulama
Haberci Android Uygulama