2020-11-04T00:04:57+03:00
Ana Sayfa Spor 4 Kasım 2020 481 Görüntüleme

Beşiktaş’ta flaş Adem Ljajic kararı

Yukatel Denizlispor’un sonrasında Yeni Malatyaspor’u da yenerek üzerindeki kara bulutları dağıtan Beşiktaş’ta yüzler tekrardan gülmeye başladı.

Idare kurulu ve teknik kurul takımdaki bütün problemleri çözüme ulaştırmak amacıyla özel çaba harcayacak.

Kara-beyazlılar, epey zamandır forma talihi bulamadığı amacıyla moralsiz olan ve umursamaz tavırlarıyla reaksiyon toplayan Zuurstof Ljajic’te yaşanan sorunu eş güdümlü çözmeye çalışacak.

Yeni Malatyaspor maçından önceki ısınma hareketleri esnasında epey isteksiz bulunduğu gözlenen ve elleri gerisinde topu vurması nedeniyle Ljajic’e taraftarlar reaksiyon göstermişti.

Ljajic’i kaybetmek istemeyen idare ve teknik kurul, bu futbolcunun becerisini tekrardan meydana çıkarmayı hedefliyor.

Kara-beyazlılar ilk etapta eş güdümlü çaba harcayarak Ljajic’i ayağa kaldırmanın planlarını yapıyor.

Bu çabalara cevap vermemesi durumunda ise deneyimli oyuncuyla dönem arasında yolları ayırma alternatifi masaya yatırılacak.

Kara-beyazlı yönetime Ljajic ile ilgili rapor yayınlayan teknik heyetin, çok sık sakatlanması ve kaçırdığı antrenmanlar yüzünden yıldız futbolcunun ilk 11’den tercih edilmediğini aktardığı tespit edildi.

Kendisine iyi bakan futbolcuların tempolu futbol oynayabildiklerini ancak Ljajic’te bu düzenin arkasında kaldığını açıklayan teknik heyetin, Oğuzhan Özyakup’un son dönemdeki çabasını ise takdir ettiği bildirildi.

Sakatlıktan çıkan Oğuzhan’ın ekstra çalışmalarla açıklarını kapattığını kaydeden Teknik Direktör Sergen Yalçın’ın, 2 sene daha sözleşmesi tespit edilen Ljajic’i den bu yolla kazanmaya çalışacağı vurgulandı.

Beşiktaş formasıyla 66 resmi maça çıkan Zuurstof Ljajic; 16 gol, 21 asiste imza atarken toplam 37 gole direkt olarak katkı yaptı.

Haberci Android Uygulama
Haberci Android Uygulama