2021-04-03T23:59:40+03:00
Ana Sayfa Spor 3 Nisan 2021 336 Görüntüleme

Beşiktaş Icrypex’te korona kabusu: 30 kişi pozitif!

Beşiktaş Icrypex Basketbol Takımı daha evvelce 6 basketbol ve 2 teknik ekipte tespit edilen olmak suretiyle toplamda 8 bireyin koronavirüs testinin pozitif olduğunu bildirmişti. Kara beyazlıların bugün den grupta 22 bireyin testinin pozitif çıktığını belirtti.

Beşiktaş’tan oluşturulan bildirimde şu ifadelere yer verildi:

Hafta başında, Beşiktaş Icrypex Takımımızdan üç sporcuda Covid-19 pozitif belirleme edilmesinin sonrasında antrenmanlara ara verilmiş ve bulaşma olsılığı göz önünde bulundurularak takip eden zamanlarda testler tekrarlanmıştır.

Bugün itibarıyla yedi A Grup sporcumuz, yedi A Takımımızda oynama idealliği tespit edilen Basketbol Gençler Ligi Takımı sporcumuz ve iki A Takımımızın antrenmanlarında yer almış genç sporcumuz ile Yardımcı Antrenörümüz, Masörümüz ve BJK Akatlar Spor Kompleksi’nde görevli dört çalışanımızın; tedavi, takip ve izolasyon süreçlerine alakalı protokoller tarafında devam edilmektedir.

BAHÇEŞEHİR KOLEJİ MAÇI ERTELENDİ

ING Basketbol Süper Ligi’nin 27. haftasında yarın yapılacak Beşiktaş Icrypex-Bahçeşehir Koleji maçı ev sahibi ekipteki Kovid-19 vakaları nedeniyle ertelendi.

Türkiye Basketbol Federasyonun resmi internet sitesinde bulunan bilgiye göre, yarın saat 15.15’te BJK Akatlar Spor ve Kültür Kompleksi’nde oynanması gereken mücadele ileri bir tarihte yapılacak.

İlginizi çekebilir

Stefano Okaka koptu geliyor

Stefano Okaka koptu geliyor

Haberci Android Uygulama
Haberci Android Uygulama