• İmsak
  • Güneş
  • Öğle
  • İkindi
  • Akşam
  • Yatsı
  • SONRAKİ NAMAZA KALAN SÜRE 00:00:00
İMSAKİYE 2025 -
  1. Haberler
  2. Ekonomi
  3. Fortune 500’e iki şirketiyle katıldı

Fortune 500’e iki şirketiyle katıldı

‘Fortune 500 Türkiye Araştırması'na Gaziantep'te faaliyet gösteren ve Mahmood Coffee, Confy, Livan's ve Ays gibi birçok markayı barındıran Altunkaya Şirketler Grubu iki şirketiyle girdi.

featured
service
0
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Fortune 500 Türkiye sıralamasında Altunkaya İnşaat AŞ. 206’ncı sırada, Lidersan Sıhhat Ve Besin Ürünleri AŞ. de 363’üncü sırada yer aldı. Altunkaya Firmalar Grubu Idare Kurulu Başkanı Mahsum Altunkaya, listede önümüzdeki senelerde daha üst sıralara çıkmayı amaçladıklarını açıkladı. Altunkaya, “Üretmeyen, çalışmayan ülkelerin ayakta kalması zahmetlidir. Bu anlamda üreterek ülkemize katkı sağlamaya çalışıyoruz. Yolculuğumuzu; değerlerimize olan bağlılığımız, çalışanlarımız ile aramızdaki kuvvetli bağın rehberliğinde dayanıklı adımlar atarak sürdürüyoruz” şeklinde konuştu.

ÇALIŞAN SAYISIYLA LİDERLİĞE YÜKSELDİ

Rönesans Tüm ortaklık de, bünyesindeki RC Rönesans İnşaat Taahhüt AŞ. ile Fortune 500’de çalışan adedi bakımından önder konumda yer aldı. Rönesans İnşaat, geçen sene 40 bin olan çalışan miktarını bu sene 54 bine taşıyarak Türkiye’de en fazlaca istihdam gerçekleştiren şirket unvanını kazanmıştır. Rönesans İnşaat, inşaat pazarında de ilk başta yer aldı. 

Fortune 500’e iki şirketiyle katıldı
+ - 0

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haberci 7/24 ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin