1. Haberler
  2. Spor
  3. ‘Hücum bölgesinde etkisizdik’

‘Hücum bölgesinde etkisizdik’

Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu, "Gol yollarında fazla etkili olamadık. Pozisyonlarımız da vardı ama değerlendiremedik." dedi.

featured
service
0
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Trabzonspor Kulübü Başkanı Ahmet Ağaoğlu, Süper Liggen’te 32. haftasında {Demir} Takım Sivasspor ile deplasmanda 0-0 berabere kaldıkları maçta pozisyonları değerlendiremediklerini ifade etti.

Ağaoğlu, maçın sonrasında stat çıkışında gazetecilere yaptığı bildirimde, gol yollarında çok etkili olamadıklarını açıkladı.

Forvette Djaniny’te eksikliğinin hissettiklerini söyleyen Ağaoğlu, “Ekuban’ın da bilhassa ikinci yarıda aldığı darbeden sonra biraz oyundan kopmuş olması etkiledi. Pozisyonlarımız vardı ancak değerlendiremedik. 1 puan aldığımız bir maç oldu. Bir anlamda da dengede bir maçtı. Önümüzdeki hafta oynayacağımız Kayserispor maçına odaklanacağız. Söyleyecek diğer bişi yok.” şeklinde konuştu.

‘Hücum bölgesinde etkisizdik’
+ - 0

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haberci 7/24 ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin