2021-04-22T08:57:54+03:00
Ana Sayfa Teknoloji 22 Nisan 2021 264 Görüntüleme

Vodafone, akıllı takip cihazı geliştirdi

Vodafone, çocuk takip, evcil hayvan takip, araba takip ve çanta takip işlevlerini tek aygıtta topladığı yeni ürünü V-İzci’yi piyasaya tanıttı. Kullanıcılar; bu vasıta eşliğinde süresiz anlık izleme, haritada güvenilir bölge oluşturma, sürat takibi, hareket uyarısı, SOS acil hal düğmesi gibi özelliklere sahip olacak. 

V-İzci, sadece Bluetooth kullanan başka takip cihazlarından değişik olarak, çoklu izleme teknolojisiyle akıllı telefondan anlık olarak hier şeyin yerini görme imkânı sağlıyor. Uygulamada harita üstünde güvenilir alanlar tespit edilip, aygıt bu alanlara girdiğinde ya da bu alanlardan ayrıldığında, kullanıcıya ikaz gönderiliyor. V-İzci’nin takılı bulunduğu eşyalar hareket etmeye başladığında, kullanıcıya sürat uyarısı iletiliyor ve akıllı telefondaki program vasıtasıyla kullanıcı bilgilendiriliyor. Acil hal düğmesi vasıtası ile ise aygıt üzerinden takipçilere o anki yeri paylaşma imkânı sunuluyor. Bunlara ek olarak, son 1 seneye kadar cihazın bütün konumları görülebiliyor. 

20 gr ağırlığı, 29 mm genişliği ve 12 mm yüksekliği ile tüketimi ve taşıması basit olan V-İzci, klips, çanta, askılık gibi harici aksesuarlarla evcil hayvanlara, çantalara ya da diğer rastgele bir şeye basitçe takılıp kullanılabiliyor.  

V-Hayat ürünlerinde V-Sim adı verdiği bir akıllı sim kart kullanılıyor. Google Play ve Apple Store mağazalarından bedava indirilebilen V-Hayat mobil programı üzerinden kendiliğinden aktif duruma gelen bu kart, hangi nesneye bağlanırsa onu akıllı duruma getiriyor. V-Hayat mobil programıyla kurulabilen V-İzci ürünü den içine gömülü durumda gelen V-Sim vasıtası ile kullanıcıları sim kart takma, çıkarma veya kurma derdinden kurtarıyor. Böylelikle kullanıcılar, sevdikleri şahıs veya nesneleri uzaktan izleyerek güvende olup olmadığını algılayabiliyor. V-İzci ürününü, Vodafone abonesi olsun olmasın, herkes kullanabiliyor. 

Aylık abonelik gerektiren V-İzci ürünü, takip cihazlarına özel içerik ve ideal fiyatlı V-Hayat Tarifesi ile hat aktivasyonu sağlanarak kullanılıyor. V-Hayat Tarifesi, V-İzci’nin çalışmasını karşılayacak kadar internet ve SMS konusuna sahip bulunmantadır.

 

 

Haberci Android Uygulama
Haberci Android Uygulama