Mersin Tarsus’ta önceki gün motosikletle giden A.C.E. ile A.Ö., iddiaya bakılırsa, aralarında husumet olan B.Ş. (24) ile karşılaştı. Motosikletin arkasındaki A.Ö., tabancayla B.Ş.’nin ayaklarına ateş açtı. Yaralanan kişi da av tüfeğiyle karşılık verdi.
TIR GARAJINA BASKIN
Çatışmada seken mermi park halindeki aracın arka koltuğunda oturan Sevilay Alkaç’ın (55) göğsüne isabet etti. Talihsiz hanım yaşamını yitirdi. Ayağından yaralanan B.Ş. de hastaneye kaldırıldı. Saldırının failleri A.C.E. ile A.Ö., saklandıkları TIR garajında yakalandı.
ADLİYEYE GÖTÜRÜLDÜLER
Tedavisi tamamlanan B.Ş. ile yardım etmiş olduğu iddia edilen kardeşi A.Ş. de gözaltına alındı. Emniyetteki sorguları tamamlanan 4 zanlı, adliyeye sevk edildi.
CEPHANELİK KURMUŞLAR
TIR garajında meydana getirilen aramalarda vakada kullanılan tabanca 3 tabanca şarjörü, 87 tabanca mermisi, 41 dolu 9’lu ‘şevrotin’ diye tabir edilen tüfek fişeği ve 3 tüfek ele geçirildi.