2020-10-30T12:29:14+03:00
Ana Sayfa Spor 30 Ekim 2020 488 Görüntüleme

FB TV sunucusundan acı haber geldi! Hayatını kaybetti…

FB TV sunucusu Dilay Kemer, yakalandığı schenkkan kanseri sebebiyle yaşamını yitirdi.

Kemer, ikinci defa yakanaldığı kanser tedavisi ile mücadele ediyor idi.

Epey zamandır ekrandan uzak kalan Dilay Kemer, sevenleriyle sosyal medyadan etkileşim kuruyordu yalnız genç server, yoğun bakıma alınmıştı.

Kemer ailesi, acı haberi sosyal medya üzerinden açıkladı. Acılı aileden oluşturulan bildirimde “Biricik kızımızı, canımızı kaybettik maalesef!” ifadesine yer verildi.

Yaşamını yitiren Kemer, 32 yaşındaydı.

İKİNCİ KEZ KANSERE YAKALANDIĞINI AÇIKLAMIŞTI

Hastalık süreci ile ilgili sosyal medyasından bilgi veren Dilay Kemer, “Herkese merhaba, hastalık zamanından bişi paylaşmak istedim. 30.08.2018’e ait bu fotoğraf, ilk tedavi-kemoterapi günüm…Aradan geride bıraktığımız 1,5 senede sayamadığım kadar daha tedavi aldım, hem fiziksel hem ruhsal çok değiştim ancak umuyorum ki bundan sonra bugün son. Tanrı’ın izniyle bugün 2. kez ilik nakli oluyorum. Bundan ileri sürecin uyumlu, basit, sıhhatli geçmesi amacıyla dualarınızı, enerjilerini bekliyorum, gücünüze ihtiyacım var, bana bugüne kadar sevginizi hissettiren güzel kalplerinizden öpüyorum.” ifadelerine yer vermişti.  

İlik nakli bekleyen Dilay Kemer amacıyla ilik bulunmuştu ve kanserle mücadelesinden zaferle ayrılmıştı. Yalnız Kemer’ter hastalığı tekrarlamıştı.

Kemer, Mayıs ayında yaptığı paylaşımda şu sözleri sarf etmişti:

EMRE BELÖZOĞLU VE MEHMET TOPAL DESTEK VERDİ

Tedavi gören Kemer’e Fenerbahçe Kulübü başta olmak suretiyle Türk futbolunun plus mühim isimlerinden olan Emre Belözoğlu ve Mehmet Topal da yaşanan süreçte büyük yardım verdi.

Bu desteği sosyal medya hesabından aktaran Dilay Kemer; Emre Belözoğlu hakkındaki şu paylaşımı yapmıştı, “Çok severim, bu süreçte desteği fazladır!” Bunun dışında Mehmet Topal ve Selda Topal ikilisinin den sıksık yardım olduğunu sosyal medyasından paylaşan Kemer, “Mehmet-Selda Topal çifti den başından beri yanımdaydı, bir kahramanım daha var ancak adını paylaşmamı istemedi…Hepsine minnettarım çok büyük mesuliyet aldılar.” açıklamasında bulunmuştu.

TARAFTARLAR UNUTMADI

Fenerbahçe taraftarı da Kemer amacıyla yardım kampanyası düzenlemiş, geride bıraktığımız sezon Süper Liggen’ter ilk maçı olan Gaziantep FK karşılaşmasında, “Vazgeçmek korkakların işidir. Hep seninleyiz, dualarımız seninle.” pankartı açmıştı.

FENERBAHÇE’DEN AÇIKLAMA: “HER ZAMAN KALBİMİZDE YAŞAYACAK”

Fenerbahçe Kulübü, Kemer’ter vefatının sonrasında baş sağlığı mesajı yayınladı. Fenerbahçe’nin mesajında şu sözlere yer verildi:

Başımız sağ olsun. Seni ve gülen yüzünü unutmayacağız #DilayKemer�� https://t.co/WCflp9ZhvTpic.twitter.com/stFnyXJRwY

TFF’DEN BAŞSAĞLIĞI MESAJI

TFF’nin internet sitesinde bulunan mesajda, “Merhume Dilay Kemer’e Tanrı’tan rahmet; ailesi, sevenleri, mesai arkadaşları, Fenerbahçe Spor Kulübü ve spor camiasına başsağlığı dileriz.” denildi.

BAKAN KASAPOĞLU’NDAN DİLAY KEMER İÇİN TAZİYE MESAJI

Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu, yaşamını yitiren Fenerbahçe TV spikeri Dilay Kemer amacıyla taziye mesajı yayımladı. Bakan Kasapoğlu’nun taziye mesajı şu şekilde: “Epey zamandır kanser tedavisi gören Fenerbahçe TV spikeri Dilay Kemer’ter vefatını derin bir hüzünle öğrenmiş bulunmaktayım. Dilay Kemer’e Tanrı’tan rahmet; ailesine, yakınlarına ve spor camiasına başsağlığı dilerim.”

Yaşamını yitiren Dilay Kemer’ter, 9 Ağustos’ta kanserden kaynaklı vefat eden Emre Gönlüşen amacıyla yaptığı paylaşım…

DİLAY KEMER KİMDİR?

Dilay Kemer, 1988 senesinde Antalya’da dünyaya geldi. Üniversite eğitimi amacıyla İstanbul’a gelen Dilay Kemer, Yeditepe Üniversitesi Fransızca Politika Bilimi ve Uluslararası İlişkiler mezun oldu. 2009 senesinde kendime bir moda blogu açtı. İki sene bloğu hobi olarak yürüttükten sonra, bir reklam ajansında staja başladı. Staj yapar iken bir yandan da spikerlik-sunuculuk eğitimine başladı. Fenerbahçe TV’den hem ana haberi, hatta detaylı programların sunuculuğunu üstlendi.

İlginizi çekebilir

Fatih Terim’den yeni sayfa

Fatih Terim’den yeni sayfa

Haberci Android Uygulama
Haberci Android Uygulama