2021-05-07T11:19:58+03:00
Ana Sayfa Spor 7 Mayıs 2021 464 Görüntüleme

Beşiktaş Milli yıldızları bir bir kadrosuna katıyor

Salih Uçan bu sezon gösterdiği performans ile bütün dikkatleri üstüne çekti. Yıldız futbolcunun Süper Liggen’deki yeni takımı belli oldu.

Süper Liggen’den bitime üç maç kala bir yandan şampiyonluk yarışını sürdürürken, diğer yandan yeni sezonun planlamasını yapan Beşiktaş’ın, Salih Uçan ile anlaşmaya yakın olunduğu meydana çıktı.

Aytemiz Alanyaspor’schuiflade sezon sonucunda sözleşmesi biteceği amacıyla ekonomik yönden kulübün kriterlerine uyan Salih’i aktarma işlemi etmek isteyen siyah-beyazlı idare, Teknik Direktör Sergen Yalçın’dan da onay aldı.

Beşiktaş dışında çoğu kulüple görüşen 27 yaşındaki yetenekli futbolcunun, Sergen Yalçın’ın kendisini çok istemesi nedeniyle Beşiktaş’a daha sıcak baktığı vurgulandı.

Kara-beyazlı kulübün, Salih’e senelik 10 milyon lira garanti ücret öneri edeceği haber edinildi. Vatan dışından da ciddi teklifler alan etkin futbolcunun sezon bittikten kısa vakit sonra 3 senelik resmi sözleşmeye imza atacağı iddia edildi.

Aytemiz Alanyaspor’schuiflade oynanan maçtan sonra Salih’ter menajeriyle bir araya gelerek prensip anlaşmasına varan siyah-beyazlı idare, kadrodaki yerli oyuncu miktarını artırmaya çalışıyor.

Yabancı kontenjanındaki belirsizlik nedeniyle rotasını yerli oyunculara çeviren Beşiktaş, Salih Uçan’ın sonrasında Kenan Karaman’ın işini bitirmeye çalışacak.

Kara-beyazlılar, Fortuna Düsseldorf ile 30 Haziran’da sözleşmesi bitecek olan 27 yaşındaki milli oyuncuya, Avrupa Şampiyonası finallerinden evvelce imza attırmanın planlarını yapıyor.

(Milliyet)

Haberci Android Uygulama
Haberci Android Uygulama