2020-06-12T15:13:46+03:00
Ana Sayfa Teknoloji 12 Haziran 2020 716 Görüntüleme

Apple WWDC 2020 Etkinliğini 22 Haziran’da Sanal Ortamdan Yapacak!

Apple’ın her yıl varolduğu şeklinde bu yıl da düzenlemeyi düşündüğü dev etkinliği Dünya Uygulama Geliştirici Konferansı (WWDC), 22 Haziran tarihinde bu kez internet üstünden dünyaya ulaşacak. Peki WWDC 2020’de nelerle karşılaşacağız? Apple’ın koronavirüs salgını sebebiyle bu kez dijital platformlarda gerçekleşmesi beklenen WWDC 2020, büyük sürprizlerle geliyor. Apple, şu ana kadar etkinliğin detaylarıyla ilgili herhangi bir detay paylaşmazken, geliştiriciler suretiyle önemli yeniliklerin bu etkinlikte gün yüzüne çıkması ümit ediliyor.

WWDC20, dünyanın dört bir {{yanındaki}} milyonlarda yaratıcı ve yenilikçi geliştiricinin iOS, iPadOS, macOS, tvOS ve watchOS’in geleceğini daha daha önceden görmesi ve tüm dünyadaki Apple müşterilerinin yaşamlarını zenginleştiren uygulama deneyimleri geliştirmek suretiyle çalışan Apple mühendislerinden informasyon alması suretiyle bir fırsat olacak.

iPad ve Mac’te kullanılabilen çığır açıcı bir uygulama olan Swift Playgrounds, Swift programlama dilini öğrenmeyi etkileşimli ve eğlenceli hale getiriyor. Dünyanın her yerinde öğrenimine devam eden geliştiriciler, bir Swift oyun alanında üç dakika ortamında denenebilecek etkileşimli bir sahne oluşturarak özel bir WWDC20 ceketi ve rozet seti sahibi olabilecek.

Şimdi 175 ülkede ve bölgede kullanılabilen App Store, yarım milyarı aşkın haftalık ziyaretçi sayısıyla dünyanın en itimat edilir ve canlı uygulama mağazası olma niteliğini taşıyor. Kullananların yeni uygulamaları keşfetmeleri suretiyle en iyi yer olan App Store, her seviyeden geliştiricilerin uygulamalarını dünyanın her yerindeki müşterilere sunmasına imkân sağlıyor.

2008 yılında kullanıma sunulan App Store, geliştiricilere kendi işlerini kurmaları suretiyle çoğu yol sunuyor. Geliştiriciler bu tarihten bu yana kültürü etkileyen ve yaşamları değiştiren yenilikçi uygulamalar geliştirmeye devam ediyorlar.
Haberci Android Uygulama
Haberci Android Uygulama